2016.9.9 - paskelbė: admin

Gaivus kokteilis mėgstantiems saldumą.Rekomenduoju išbandyti kitokį pusryčių meniu.

Reikės:

Nektarinų, nuluptų ir išimtais kauliukais;

1/4 ananaso;

100 g avižų;

Saulėgrąžų daigų;

Šiek tiek kokoso drožlių;

Ryžių-kokoso pieno;

Čija sėklų.

Ingridientus (išskyrus čija sėklas) po pirminio apdorojimo sudedame į plaktuvą, užpilame pienu, plakame. Kuomet masė bus vientisa, išjungiame, įdedame šaukštelį čija sėklų, permaišome ir skanaujame.

Būkite sveiki,

Ugnė.

 

Nuotraukos šaltinis: www.nourishingmeals.com 

Ši savaitė bus sriubų savaitė.

Kadangi pavasaris mūsų nelepina gerais orais, namuose norisi pasilepinti kažkuo labai skaniu, šiltu ir, žinoma, sveiku.

Maistas:2016.4.18

Gaivus kokteilis mėgstantiems saldumą.

Maistas:2016.9.9

„Vinaigrette” – tobulas salotų padažas.

Viena paprasčiausių aliejaus ir skysčio emulsijų salotoms užpilti yra prancūziška „Vinaigrette”, kurios pavadinimas kilęs iš prancūziško žodžio „vinegar” – actas.

Maistas:2016.1.31

Morkų pyragas.

Šiandien pirmą kartą rekomenduoju Jums išbandyti veganišką pyragą, kurį, manau, galima vadinti tortu ir tiekti įvairių švenčių progomis.

Maistas:2016.2.11

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai