Antradienio sriuba su baklažanais.

2016.4.19 - paskelbė: Ugnė

Baklažanai, tai viena iš tų daržovių, kurių mums reikėtų valgyti kuo daugiau. Teigiama, kad žmogus 4 kartus per dieną suvartodamas po 100 – 200 šių daržovių, gauna tiek mineralų, kad nebereikia vartoti sintetinių maisto papildų (geležies, vario ir cinko). Kalio druskos, kurių apstu baklažanuose gerina širdies darbą ir šalina perteklinius skysčius iš organizmo.

Taip kad einame į virtuvę ir gaminame baklažanų sriubą!

Jai reikės:

60 g baklažanų;

Miltų;

15 g morkų;

10 g pastarnokų;

15 g svogūnų;

5 g ankštinių pipirų;

40 g bulvių;

Šaukšto manų kruopų;

Aliejaus.

 

Vidutinio dydžio baklažanus supjaustykite griežinėliais, apvoliokite miltuose ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi arba orkaitėje ant kepimo popieriaus, patepto aliejumi. Tuomet smulkiai supjaustykite morkas, pastarnokus, svogūnus, ankštinių pipirų ankštį ir taip pat viską pakepinkite. Užvirkite vandenį ir sudėkite nuskustas, kubeliais supjaustytas bulves. Kai jos apvirs, suberkite visas kepintas daržoves. Įdėkite šaukštą manų kruopų ir virkite sriubą ant silpnos ugnies.

 

Skanaus,

Ugnė.

 

Nuotraukos šaltinis: becausefoodislife.com 

Pietums – kokosų kario sriuba.

​Tikiuosi, jog pusryčiai Jums patiko, o dabar energijai didinti Jums siūlau puikius pietus – kokosų kario sriubą.

Maistas:2015.12.28

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai