Atraskite naudingąjį mango vaisių.

2016.2.15 - paskelbė: Ugnė

Jei Jums pabodo salotos su agurku, morka ir pomidoru, skaitykite toliau. Dažniausiai salotas renkamės kaip vieną iš garnyrų, tačiau nevalgome to, kaip pagrindinio patiekalo. Salotas rekomenduotina valgyti vakarienei, nes jos neapkrauna organizmo, tačiau yra pripildytos vitaminais.

Šiandien rekomenduoju atrasti mango vaisių salotose. Mangas yra labai vertingas vaisius. Sakoma, kad jis jaunystės eleksyras odai. Jei Jūsų oda šerpetoja, galite pasigaminti drėkinamąjį kremą: sumaišykite du šaukštus susmulkinto mango minkštimo su šaukšteliu medaus, įpilkite šaukštelį alyvuogių aliejaus ir užsitepkite ant veido. Po 15 min. nuplaukite šiltu vandeniu ir nuvalykite veidą toniku. Taip pat juo galite gydyti pūslelinę, Jums reikia šakute sumaigyti truputį prinokusio mango minkštimo, sumaišyti su dviem lašais mentolinio aliejaus ir dėti košelę ant perštinčios lūpos vietos 10 – 15 min. Kartokite 2 – 3 kartus per dieną. Uždegimą aktyviai slopina antivirusinė medžiaga – magneferinas.

 

Gaiviosios mango ir avokado salotos.

Jums reikės:

3 puodelių gražgarsčių;

1 puodelio mėgstamų salotų;

Pusės šviežio mango;

Pusės avokado;

Graikinių riešutų;

Kokoso drožlių.

 

Gaminimas:

Supjaustykite mangą ir avokadą skiltelėmis. Dėkite skilteles ant gražgarsčių ir kitų salotų. Apibarstykite riešutais ir kokoso drožlėmis. Padažui galite rinktis laimo sultis arba balzamiko actą.

 

Būkite išradingi!

Ugnė.

 

 

Ryžių apkepas su kokosu.

Skanus ir vaikystę primenantis vegetariškas patiekalas, kuris puikiai tiks Jūsų vakarienės stalui.

Maistas:2016.5.20

Gaivios salotos “Vasara”.

Retai sutiksi žmogų, kuris nemėgtų gaiviųjų vaisių, tokių kaip – įvairūs melionai ir arbūzas.

Maistas:2016.8.12

„Vinaigrette” – tobulas salotų padažas.

Viena paprasčiausių aliejaus ir skysčio emulsijų salotoms užpilti yra prancūziška „Vinaigrette”, kurios pavadinimas kilęs iš prancūziško žodžio „vinegar” – actas.

Maistas:2016.1.31

Burokėliai – sveikatos šaltinis.

Jei kasdien suvalgysite ne mažiau kaip 100 gr virtų burokėlių – visos skrandžio, virškinamojo trakto ir vidurių užkietėjimo problemos išnyks be pėdsakų.

Maistas:2016.3.10

„Vinaigrette” – tobulas salotų padažas.

Viena paprasčiausių aliejaus ir skysčio emulsijų salotoms užpilti yra prancūziška „Vinaigrette”, kurios pavadinimas kilęs iš prancūziško žodžio „vinegar” – actas.

Maistas:2016.1.31

“Sushi” – kokybiškas maistas.

Tai išties labai populiarus ir skanus maistas, tačiau gaminamas jis iš virtų ryžių, o, kaip žinome, termiškai apdorotų produktų turime, kaip galėdami, vengti.

Maistas:2016.9.13

Vasaros kokteilis.

Šiuo metu kiekviename turguje galima rasti braškių ir aviečių.

Maistas:2016.7.5

Morkų pyragas.

Šiandien pirmą kartą rekomenduoju Jums išbandyti veganišką pyragą, kurį, manau, galima vadinti tortu ir tiekti įvairių švenčių progomis.

Maistas:2016.2.11

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai