Blynai su sojos faršu.

2016.5.6 - paskelbė: Ugnė

Tokių lietinių, manau, dar nekepėte! Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad bananas ir faršas – kažkas nesuderinamo, tačiau nepabandę – nesužinosite. Sojos faršas šiais laikais yra ypač populiarus vegetarinėje mityboje. Su juo galima daryti įvairiausius patiekalus. Skonis, žinoma, skiriasi nuo paukštienos ar kiaulienos, tačiau suprantant, kad valgote sveikai, neturėtų kilti noras grįžti prie negyvų produktų.

Reikės:

1 banano;

1,5 stiklinės miltų;

2 šaukštų augalinio aliejaus;

2 stiklinių sojos pieno;

1-2 šaukštelių cukraus;

Pakelio sojos faršo (100 g);

1 nedidelio svogūno;

Druskos;

Pipirų;

Prieskonių.

 

Susmulkiname bananą, įdedame šiek tiek miltų, sumaišome. Tuomet įpilame 1/3 sojos pieno, įberiame 1/2 miltų ir viską gerai išmaišome. Sudedame likusius miltus, vėl permaišome. Į gautą tešlą po truputį pilame sojos pieną, toliau maišome. Tada supilame kelis šaukštus aliejaus ir, žinoma, vėl permaišome tam, kad aliejus pasiskirstytų po visą tūrį. Štai tešla ir paruošta! Iškepame lietinius.

Tuomet verdame sojos faršą vandenyje su druska. Kai išverda paskaniname prieskoniais, pipirais, jei trūksta – druska. Susismulkiname svogūnus ir kartu su faršu gerai pakepiname keptuvėje.

Į lietinį dedame faršo įdarą, susukame į norimą formą (patogiausia – vokeliai) ir apkepiname blynelius keptuvėje arba orkaitėje.

Tinka su daržovių užpilu, su šviežiomis daržovėmis.

 

Skanaus,

Ugnė.

 

Nuotraukos šaltinis:www.carascravings.com 

Burokėlių salotos.

Valykime organizmus, gerinkime kraują ir imuninę sistemą.

Maistas:2016.9.12

Gurmanų salotos.

Salotos vasarą – vienas dažniausių ir skaniausių patiekalų.

Maistas:2016.7.19

Trinta špinatų ir petražolių sriuba.

Žalia, švelni, šilkinė špinatų ir petražolių sriuba, pagardinta žiupsneliu šviežiai tarkuoto muskato riešuto pakels nuotaiką, sušildys ir suteiks Jums energijos visai likusiai dienai.

Maistas:2016.2.3

Kopūstai orkaitėje.

Skanus ir sveikas garnyras, kuris tiks prie įvairiausių patiekalų.

Maistas:2016.7.13

Baltymų ir vitaminų šaltinis – špinatai.

Špinatai yra nekaloringa daržovė, kuri stiprina regėjimą, gerina virškinimo sistemą, teigiamai veikia nervų sistemą, ją lengva virškinti, todėl puikiai tinka prie bet kokių patiekalų.

Maistas:2016.1.4

Ryžių apkepas su kokosu.

Skanus ir vaikystę primenantis vegetariškas patiekalas, kuris puikiai tiks Jūsų vakarienės stalui.

Maistas:2016.5.20

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai