Bulvių “cimesas”.

2016.5.10 - paskelbė: Ugnė

“Cimesas” – tai toks patiekalas, kurį žydai atsivežė iš Rytų Europos. Jį galima būtų apibūdinti kaip saldų troškinį, nors realiai jame susipina sūrus ir saldus skoniai. Itin rekomenduoju išbandyti, nes atrasti kažką naujo virtuvėje visuomet įdomu, o šis patiekalas dar ir maistingas, bei sveikuoliškas.

2-4 porcijoms reikės:

1 kg bulvių;

3 šaukštų razinų;

10 džiovintų slyvų;

3-4 šaukštelių cukraus;

2 šaukštelių miltų;

4 šaukštų aliejaus;

2 šaukštelių druskos;

1 šaukštelio cinamono.

 

Į puodą sudedame nuskustas, supjaustytas mėgiama forma bulves, sviestą, nuplautas razinas ir džiovintas slyvas. Suberiame cinamoną ir cukrų, užpilame karštu vandeniu, kad puodo turinys būtų apsemtas ir troškiname. Vėliau įberiame druską, supilame karštame vandenyje ištirpintus miltus ir baigiame troškinti.

Troškinti galite ir gilesniame inde, orkaitėje.

 

Skanaus,

Ugnė.

 

 

Nuotraukos šaltinis: www.pinterest.com

Burokėlių salotos.

Valykime organizmus, gerinkime kraują ir imuninę sistemą.

Maistas:2016.9.12

Pietums – kokosų kario sriuba.

​Tikiuosi, jog pusryčiai Jums patiko, o dabar energijai didinti Jums siūlau puikius pietus – kokosų kario sriubą.

Maistas:2015.12.28

Išbandykime bulvių ir špinatų derinį!

Jei esate blynų mėgėja/-as. šis receptas praturtins Jūsų valgiaraštį ir parodys, kad blynai nebūtinai turi būti kiaušinių, miltų ir pieno mišinys.

Maistas:2016.2.17

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai