Įdarytos saldžiosios bulvės.

2016.6.13 - paskelbė: Ugnė

Rekomenduoju šią bulvę įtraukti į savo mitybos racioną. Patiekalas, kurį šiandien rekomenduoju, ypač tinkamas tiems, kurie neturi daug laiko, nes paruošimas užtrunka iki penkių minučių, o vėliau visą darbą atlieka orkaitė. Įdaryti saldžias bulves galite įvairiausias ingridientais. Apie saldžių bulvių naudą šiek tiek rašiau čia: http://uspaskichknyga.lt/sriuba-su-saldziomis-bulvemis/

Reikės:

  • 2 saldžių bulvių;
  • 1 avokado;
  • 2 saujų šviežių špinatų lapų;
  • 1 nedidelio raudonojo svogūno;
  • 1 citrinos;
  • Alyvuogių aliejaus;
  • 2 saujų šviežių šampinjonų arba baravykų.

 

Saldžias bulves nuplauname ir kepame 220 C orkaitėje (nenuluptas) apie valandą (kepimo laikas priklauso nuo bulvės dydžio. Ar bulvė iškepusi, galite lengvai patikrinti įsmeigę į ją ploną peilį). Kol bulvės kepa, nuplaukite špinatus ir smulkiai supjaustykite. Tuomet nulupkite svogūną, supjaustykite plonais griežinėliais, apibarstykite druska ir įdėję į indelį, užpilkite citrinos sultimis. Keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštelį aliejaus ir jame apkepkite nuplautus grybus, kol įgaus gražią auksinę spalvą. Kai bulvės iškepa, ištraukite jas iš orkaitės ir atsargiai perpjaukite išilgai. Lengvai atskirkite lupeną. Su šakute lengvai sutrinkite bulvę ir paskaninkite ją druska. Tuomet uždėkite susmulkintus špinatus, marinuotus svogūnus, grybukus ir supjaustytą avokadą.

 

Skanaus,

Ugnė.

 

Nuotraukos šaltinis: happyhealthymama.com 

Salotos su krevetėmis.

Salotos vasarą yra vienas iš nepakeičiamų patiekalų, kuriame gausu vitaminų, kuris neapkrauna organizmo ir yra labai skanus.

Maistas:2016.6.7

„Vinaigrette” – tobulas salotų padažas.

Viena paprasčiausių aliejaus ir skysčio emulsijų salotoms užpilti yra prancūziška „Vinaigrette”, kurios pavadinimas kilęs iš prancūziško žodžio „vinegar” – actas.

Maistas:2016.1.31

Sojos plovas.

Skoningas ir maistingas patiekalas, tinkantis pietums ir vakarienei.

Maistas:2016.5.4

Morkų maltiniai.

Švelnaus skonio, vegetariški morkų maltiniai.

Maistas:2016.4.1

Falafeliai.

Nors šis patiekalas yra mėgstamas veganų, manau, kad jis turėtų būti įdomus visiems.

Maistas:2016.2.22

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai