Ketvirtadieniui – pievagrybių sriuba.

2016.4.21 - paskelbė: Ugnė

Pastaruoju metu ypač populiaru valgyti trintą pievagrybių sriubą. Tačiau man nepatinka joje naudojami ingridientai (sultinys kubeliais, grietinėlė ir pan.), todėl pateiksiu sveikesnę ir, subjektyviai vertinant, skanesnę sriubą.

Jai reikės:

1,5 l vandens;

100 g pievagrybių;

Morkos;

2 bulvių;

Svogūno;

Poro;

Šaukšto aliejaus.

 

Nulupkite morką ir svogūną, nuplaukite ir susmulkinę pakepinkite keptuvėje ant aliejaus (neperkepinkite). Bulves švariai nuplaukite, valydami šepetėliu ir su lupenomis supjaustykite smulkiais kubeliais. Grybus ir bulves dėkite į verdantį vandenį ir 4 minutes pavirkite. Į puodą supilkite keptuvės turinį (morką, svogūną, aliejų), suberkite susmulkintą porą ir jei norite mėgiamų prieskonių. Uždengę puodą dangčiu dar pavirkite apie 5 minutes.

 

Skanaus,

Ugnė.

 

 

Nuotraukos šaltinis: preventcancer.aicr.org 

Vasaros kokteilis.

Šiuo metu kiekviename turguje galima rasti braškių ir aviečių.

Maistas:2016.7.5

Troškinys su pesto padažu.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad šis receptas sugaiš daug Jūsų laiko, tačiau tikrai ne! 

Maistas:2016.7.20

Morkų kava.

Jei Jums neitin patiko gilių kava dėl savo intensyvesnio skonio, tuomet morkų kava tikrai patiks.

Maistas:2016.5.24

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai