Morkų maltiniai.

2016.4.1 - paskelbė: Ugnė

Švelnaus skonio, vegetariški morkų maltiniai. Apie morkų mums teikiamą naudą jau rašiau ankstesniuose straipsniuose. Šie maltiniai lengvai pagaminami, itin skanūs ir sveiki. Šiandien pateiksiu du receptus, galite pasirinkti Jums tinkamą pagal ingridientus arba išbandyti abu!

Pirmam receptui reikės:

300 gramų morkų;

Pusės stiklinės manų kruopų;

Pusės šaukšto krakmolo;

1 šaukšto kvietinių miltų;

Žiupsnelio druskos;

Prieskonių.

 

Morkas sutarkuojame vidutinio stambumo tarka. Suberiame manus, dedame krakmolą, kvietinius miltus, prieskonius ir druską. Viską gerai išmaišome ir 20 minučių palaikome, kad išbrinktų manai. Tuomet formuojame maltinius ir kepame aliejumi pateptoje teflono keptuvėje.

 

Antram receptui reikės:

3-4 morkų;

2 šaukštų miltų;

2 šaukštų krakmolo;

2 šaukštų sojos miltų.

 

Morkas sutarkuojame, suberiame miltus, krakmolą ir sojos miltus. Įpilame vandens, kad gautųsi labai tiršta tešla. Iš jos suformuojame maltinius ir kepame keptuvėje.

 

Skanaus,

Ugnė.

 

Nuotraukos šaltinis: garlicandseasalt.blogspot.com  

Vasaros kokteilis.

Šiuo metu kiekviename turguje galima rasti braškių ir aviečių.

Maistas:2016.7.5

Graikiniai riešutai.

Per savaitę suvalgydami dvi saujeles riešutų, galime pailginti savo gyvenimą tiek, kiek bėgiodami keturias valandas per savaitę!

Maistas:2016.1.28

Trinta špinatų ir petražolių sriuba.

Žalia, švelni, šilkinė špinatų ir petražolių sriuba, pagardinta žiupsneliu šviežiai tarkuoto muskato riešuto pakels nuotaiką, sušildys ir suteiks Jums energijos visai likusiai dienai.

Maistas:2016.2.3

Trinta špinatų ir petražolių sriuba.

Žalia, švelni, šilkinė špinatų ir petražolių sriuba, pagardinta žiupsneliu šviežiai tarkuoto muskato riešuto pakels nuotaiką, sušildys ir suteiks Jums energijos visai likusiai dienai.

Maistas:2016.2.3

Vegetariškas guliašas.

Šis troškinys ypatingas tuo, kad yra labai skoningas, išsiskiriantis dėl jame naudojamų džiovintos saldžiosios paprikos prieskonių.

Maistas:2016.3.2

Troškinys su pesto padažu.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad šis receptas sugaiš daug Jūsų laiko, tačiau tikrai ne! 

Maistas:2016.7.20

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai