Morkų maltiniai.

2016.4.1 - paskelbė: Ugnė

Švelnaus skonio, vegetariški morkų maltiniai. Apie morkų mums teikiamą naudą jau rašiau ankstesniuose straipsniuose. Šie maltiniai lengvai pagaminami, itin skanūs ir sveiki. Šiandien pateiksiu du receptus, galite pasirinkti Jums tinkamą pagal ingridientus arba išbandyti abu!

Pirmam receptui reikės:

300 gramų morkų;

Pusės stiklinės manų kruopų;

Pusės šaukšto krakmolo;

1 šaukšto kvietinių miltų;

Žiupsnelio druskos;

Prieskonių.

 

Morkas sutarkuojame vidutinio stambumo tarka. Suberiame manus, dedame krakmolą, kvietinius miltus, prieskonius ir druską. Viską gerai išmaišome ir 20 minučių palaikome, kad išbrinktų manai. Tuomet formuojame maltinius ir kepame aliejumi pateptoje teflono keptuvėje.

 

Antram receptui reikės:

3-4 morkų;

2 šaukštų miltų;

2 šaukštų krakmolo;

2 šaukštų sojos miltų.

 

Morkas sutarkuojame, suberiame miltus, krakmolą ir sojos miltus. Įpilame vandens, kad gautųsi labai tiršta tešla. Iš jos suformuojame maltinius ir kepame keptuvėje.

 

Skanaus,

Ugnė.

 

Nuotraukos šaltinis: garlicandseasalt.blogspot.com  

Lęšiai.

Jie yra puikus augalinis geležies šaltinis, todėl itin svarbūs vegetariškoje mityboje.

Maistas:2016.4.15

Falafeliai.

Nors šis patiekalas yra mėgstamas veganų, manau, kad jis turėtų būti įdomus visiems.

Maistas:2016.2.22

Moliūgas.

Jis yra mažai kaloringa daržovė.

Maistas:2016.4.6

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai