Saldžių bulvių užkandis.

2016.6.9 - paskelbė: Ugnė

Kodėl pasirinkau tokį užkandį šiandien? Nes mes, lietuviai, labai mėgstame bulves, dažnai jas valgome, o apie alternatyvas nepagalvojame. Štai Jums alternatyva – saldžių bulvių lazdelės. Jas galite patiekti prie įvairių užtepėlių, užkandžių, mišrainių ir kitų patiekalų. Taip pat tinkamas česnako ir natūralaus jogurto padažas. Apie tai, kad jos sveikesnės už tradicines bulves rašiau čia: http://uspaskichknyga.lt/sriuba-su-saldziomis-bulvemis/

Užkandai reikės:

2 vnt. vidutinio dydžio saldžiųjų bulvių;

2 skiltelių česnako;

1 žiupsnelio kmynų;

1 žiupsnelio rozmarino;

2 valg. š. aliejaus;

1 žiupsnelio saldžiųjų paprikų miltelių;

1 žiupsnelio druskos.

 

Saldžiąsias bulves nulupame, nuplauname, nusausiname ir supjaustome stambesniais šiaudeliais. Apibarstome jas išvardintais prieskoniais, smulkintais česnakais, pasūdome, apšlakstome aliejumi ir rankomis viską gerai išmaišome. Dedame į skardą ir kepame 200 laipsnių orkaitėje, apie 20–25 min. 

 

Skanaus,

Ugnė.

 

 

Nuotraukos šaltinis: www.simplyrecipes.com 

Morkų maltiniai.

Švelnaus skonio, vegetariški morkų maltiniai.

Maistas:2016.4.1

Ryžių ir špinatų sriuba.

Itin daug gerų savybių turintys ingridientai pavers šią sriubą ne tik sveikuoliška, bet ir skania.

Maistas:2016.2.9

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai