Skanūs ir sveiki – grikiniai kepsneliai.

2016.2.26 - paskelbė: Ugnė

Grikiai mums padeda praturtinti organizmus visomis žmogui reikalingomis amino rūgštimis.

Kodėl sveiki plačiau rašiau čia: http://uspaskichknyga.lt/grikiai-puikus-energijos-saltinis-pradekime-su-jais-diena/

Svarbu ir tai, kad kepsneliai iš grikių išties skanūs. Išbandykite ir sužinosite!

Grikių kepsneliams reikės:

2 st. grikių;

1 st. lukštentų saulėgrąžų;

3 v.š. krakmolo;

3 v.š. kvietinių miltų;

pagal skonį druskos, pipirų;

aliejaus kepimui.

Gaminame:

Grikius užpilame šaltu vandeniu ir paliekame kelioms valandoms, kad išbrinktų. Nukošiame, sudedame į puodą, užpilame nauju vandeniu, užviriname ir užsukę ugnį dar apie dešimt minučių palaikome karštai. Nupilame vandens perteklių ir paliekame atvėsti. Sudedame saulėgrąžas, krakmolą, miltus, prieskonius ir gerai išminkome, kad gautųsi nebiri prie rankų limpanti tešla; jeigu reikia, įdedame šiek tiek daugiau miltų. Formuojame kepsnelius ir kepame aliejuje kol gražiai apskrus.

Tinka su šviežiomis ar konservuotomis daržovėmis, įvairiais padažais, bulvėmis, ryžiais.

Taip pat jais galite įdaryti veganiškus mėsainius. Juos gaminome čia: http://uspaskichknyga.lt/geriausias-mesainis-be-mesos/

 

Skanaus!

Ugnė.

Vasaros kokteilis.

Šiuo metu kiekviename turguje galima rasti braškių ir aviečių.

Maistas:2016.7.5

Bulvių “cimesas”.

“Cimesas” – tai toks patiekalas, kurį žydai atsivežė iš Rytų Europos.

Maistas:2016.5.10

Žvalaus ryto kokteilis.

Šį kokteilį gaminu tuomet, kai noriu kuo greičiau prabusti ir pradėti produktyviai dirbti.

Maistas:2016.8.30

Vegetariškas guliašas.

Šis troškinys ypatingas tuo, kad yra labai skoningas, išsiskiriantis dėl jame naudojamų džiovintos saldžiosios paprikos prieskonių.

Maistas:2016.3.2

Baltymų ir vitaminų šaltinis – špinatai.

Špinatai yra nekaloringa daržovė, kuri stiprina regėjimą, gerina virškinimo sistemą, teigiamai veikia nervų sistemą, ją lengva virškinti, todėl puikiai tinka prie bet kokių patiekalų.

Maistas:2016.1.4

Morkų maltiniai.

Švelnaus skonio, vegetariški morkų maltiniai.

Maistas:2016.4.1

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai