Sojos plovas.

2016.5.4 - paskelbė: Ugnė

Skoningas ir maistingas patiekalas, tinkantis pietums ir vakarienei.

Plačiau apie soją rašiau: http://uspaskichknyga.lt/soja-populiariausias-pasaulyje-ankstinis-augalas/?preview_id=798&preview_nonce=be9bf08a3f&preview=true

Jam reikės:

100 g sojos mėsos faršo;

500 g ryžių;

300 g morkų;

150 g svogūnų;

150 g aliejaus;

Prieskoniai.

 

Ryžius išverdame. Morkas supjaustome kubeliais ir kepame aliejuje, po 10 minučių sudedame smulkintus svogūnus ir apkepiname kartu su morkomis. Sojos faršą atskirai išverdame daržovių sultinyje, nukošiame ir sumaišome su išvirtais ryžiais. Kartu įmaišome kepintas daržoves. Paskaniname prieskoniais, žalumynais.

 

Skanaus,

Ugnė

 

 

Nuotraukos šaltinis: aichasmat.no 

Gaivios salotos “Vasara”.

Retai sutiksi žmogų, kuris nemėgtų gaiviųjų vaisių, tokių kaip – įvairūs melionai ir arbūzas.

Maistas:2016.8.12

Sriuba su saldžiomis bulvėmis.

Šios bulvės yra išskirtinė daržovė, laikoma viena iš naudingiausių pasaulyje dėl sukauptų maistinių medžiagų gausos.

Maistas:2016.6.8

Trinta špinatų ir petražolių sriuba.

Žalia, švelni, šilkinė špinatų ir petražolių sriuba, pagardinta žiupsneliu šviežiai tarkuoto muskato riešuto pakels nuotaiką, sušildys ir suteiks Jums energijos visai likusiai dienai.

Maistas:2016.2.3

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai