Špinatų sriuba su avinžirniais.

2016.7.14 - paskelbė: Ugnė

Avinžirniai skirti ne tik skrandžio malonumams patenkinti.Jie gali būti valgomi ir gydymo tikslais, o savo maistingumu lenkia net lęšius, kurie taip pat vertinami sveikos mitybos atstovų.

Sriubai reikės:

• 300 g šviežių spinatų
• 150 g konservuotų/virtų avinžirnių
• 100 g svogūno
• 2 skiltelės česnako
• 100 g tagliolini tipo makaronų
• 80 g morkos
• 50 g saliero
• šalavijo
• 110 cl mėsos sultinio
• alyvuogių aliejus
• druska
• malti juodi pipirai

Gaminimas:

Aliejuje pakepinti svogūnus, česnakus, morkas, salierą, šalaviją. Paskui sudėti špinatus, kadprisigertų skonio.
Sudėti avinžirnius ir karštą sultinį. Virti 35 min., sudėti lakštinius ir virti dar 7 minutes.
Paskaninti maltais juodais pipirais ir termiškai neapdorotu alyvuogių aiejumi.

 

Skanaus,

Ugnė

 

Nuotraukos šaltinis: thecolorfulkitchen.com 

Trinta špinatų ir petražolių sriuba.

Žalia, švelni, šilkinė špinatų ir petražolių sriuba, pagardinta žiupsneliu šviežiai tarkuoto muskato riešuto pakels nuotaiką, sušildys ir suteiks Jums energijos visai likusiai dienai.

Maistas:2016.2.3

Morkų maltiniai.

Švelnaus skonio, vegetariški morkų maltiniai.

Maistas:2016.4.1

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai