Sriuba su saldžiomis bulvėmis.

2016.6.8 - paskelbė: Ugnė

Šios bulvės yra išskirtinė daržovė, laikoma viena iš naudingiausių pasaulyje dėl sukauptų maistinių medžiagų gausos. Jose gausu maistinių skaidulų, vitamino A ir kalio. Palyginus su paprastomis bulvėmis, saldžiosios bulvės turi daugiau naudingų maistinių medžiagų ir yra mažiau kaloringos.

Saldžių bulvių ir paprikų tyrsriubei reikės (kelioms porcijoms):

2 vidutinių raudonųjų svogūnų;
Aliejus kepimui;
1 raudonosios paprikos;
1 morkos;
3 vidutinio dydžio saldžiųjų bulvių;
Žiupsnelio petražolių;
1 skiltelės česnako;
Žiupsnelio raudonėlių;
Druskos;
Pipirų;
1 valg. š. natūralaus jogurto.

Svogūnus supjaustykite smulkiai. Nesvylančiame puode įkaitinkite aliejų ir juos apkepkite. Papriką supjaustykite kubeliais, morką griežinėliais. Sudėkite kepti kartu.
Saldžias bulves nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Suberkite į puodą, supilkite apie 500ml vandens (kad apsemtų visas daržoves), sudėkite smulkintas petražoles. Virkite, kol bulvės ir morkos suminkštės (apie 15 minučių).
Įspauskite skiltelę česnako, pagardinkite raudonėliais, druska, pipirais. Išmaišykite, paragaukite ar nieko netrūksta. Ko trūksta, papildykite.
Sumalkite sriubą rankiniu maisto smulkintuvu iki vientisos masės, įmaišykite natūralaus jogurto.

 

Skanaus,

Ugnė.

 

 

Nuotraukos šaltinis: hauteapplepie.com 

Vegetariškas guliašas.

Šis troškinys ypatingas tuo, kad yra labai skoningas, išsiskiriantis dėl jame naudojamų džiovintos saldžiosios paprikos prieskonių.

Maistas:2016.3.2

Burokėliai – sveikatos šaltinis.

Jei kasdien suvalgysite ne mažiau kaip 100 gr virtų burokėlių – visos skrandžio, virškinamojo trakto ir vidurių užkietėjimo problemos išnyks be pėdsakų.

Maistas:2016.3.10

Morkų pyragas.

Šiandien pirmą kartą rekomenduoju Jums išbandyti veganišką pyragą, kurį, manau, galima vadinti tortu ir tiekti įvairių švenčių progomis.

Maistas:2016.2.11

Falafeliai.

Nors šis patiekalas yra mėgstamas veganų, manau, kad jis turėtų būti įdomus visiems.

Maistas:2016.2.22

Sriuba su saldžiomis bulvėmis.

Šios bulvės yra išskirtinė daržovė, laikoma viena iš naudingiausių pasaulyje dėl sukauptų maistinių medžiagų gausos.

Maistas:2016.6.8

Baltymų ir vitaminų šaltinis – špinatai.

Špinatai yra nekaloringa daržovė, kuri stiprina regėjimą, gerina virškinimo sistemą, teigiamai veikia nervų sistemą, ją lengva virškinti, todėl puikiai tinka prie bet kokių patiekalų.

Maistas:2016.1.4

Bulvių “cimesas”.

“Cimesas” – tai toks patiekalas, kurį žydai atsivežė iš Rytų Europos.

Maistas:2016.5.10

Ryžių ir špinatų sriuba.

Itin daug gerų savybių turintys ingridientai pavers šią sriubą ne tik sveikuoliška, bet ir skania.

Maistas:2016.2.9

Gurmanų salotos.

Salotos vasarą – vienas dažniausių ir skaniausių patiekalų.

Maistas:2016.7.19

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai