Sriuba su saldžiomis bulvėmis.

2016.6.8 - paskelbė: Ugnė

Šios bulvės yra išskirtinė daržovė, laikoma viena iš naudingiausių pasaulyje dėl sukauptų maistinių medžiagų gausos. Jose gausu maistinių skaidulų, vitamino A ir kalio. Palyginus su paprastomis bulvėmis, saldžiosios bulvės turi daugiau naudingų maistinių medžiagų ir yra mažiau kaloringos.

Saldžių bulvių ir paprikų tyrsriubei reikės (kelioms porcijoms):

2 vidutinių raudonųjų svogūnų;
Aliejus kepimui;
1 raudonosios paprikos;
1 morkos;
3 vidutinio dydžio saldžiųjų bulvių;
Žiupsnelio petražolių;
1 skiltelės česnako;
Žiupsnelio raudonėlių;
Druskos;
Pipirų;
1 valg. š. natūralaus jogurto.

Svogūnus supjaustykite smulkiai. Nesvylančiame puode įkaitinkite aliejų ir juos apkepkite. Papriką supjaustykite kubeliais, morką griežinėliais. Sudėkite kepti kartu.
Saldžias bulves nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Suberkite į puodą, supilkite apie 500ml vandens (kad apsemtų visas daržoves), sudėkite smulkintas petražoles. Virkite, kol bulvės ir morkos suminkštės (apie 15 minučių).
Įspauskite skiltelę česnako, pagardinkite raudonėliais, druska, pipirais. Išmaišykite, paragaukite ar nieko netrūksta. Ko trūksta, papildykite.
Sumalkite sriubą rankiniu maisto smulkintuvu iki vientisos masės, įmaišykite natūralaus jogurto.

 

Skanaus,

Ugnė.

 

 

Nuotraukos šaltinis: hauteapplepie.com 

Salotos su krevetėmis.

Salotos vasarą yra vienas iš nepakeičiamų patiekalų, kuriame gausu vitaminų, kuris neapkrauna organizmo ir yra labai skanus.

Maistas:2016.6.7

Ši savaitė bus sriubų savaitė.

Kadangi pavasaris mūsų nelepina gerais orais, namuose norisi pasilepinti kažkuo labai skaniu, šiltu ir, žinoma, sveiku.

Maistas:2016.4.18

Baltymų ir vitaminų šaltinis – špinatai.

Špinatai yra nekaloringa daržovė, kuri stiprina regėjimą, gerina virškinimo sistemą, teigiamai veikia nervų sistemą, ją lengva virškinti, todėl puikiai tinka prie bet kokių patiekalų.

Maistas:2016.1.4

Gurmanų salotos.

Salotos vasarą – vienas dažniausių ir skaniausių patiekalų.

Maistas:2016.7.19

Baltymų ir vitaminų šaltinis – špinatai.

Špinatai yra nekaloringa daržovė, kuri stiprina regėjimą, gerina virškinimo sistemą, teigiamai veikia nervų sistemą, ją lengva virškinti, todėl puikiai tinka prie bet kokių patiekalų.

Maistas:2016.1.4

Ryžių ir špinatų sriuba.

Itin daug gerų savybių turintys ingridientai pavers šią sriubą ne tik sveikuoliška, bet ir skania.

Maistas:2016.2.9

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai