Vedų filosofų vadinamas „maistu smegenims“, fizinės ir dvasinės energijos šaltinis – “Ghi” sviestas.

2016.1.4 - paskelbė: admin

Jis gaunamas kaitinant sviestą ant silpnos ugnies, kol išgaruoja visas vanduo, atsiskiria tirščiai ir sviestas virsta skaidriais aukso geltonumo riebalais. Jam būdingas saldokas, švelnus riešutų prieskonis. Su juo pagamintas maistas įgauna nepakartojamą skonį bei aromatą.

Geras skonis — ne vienintelis šio sviesto privalumas. Aukštoje temperatūroje jis neputoja ir nerūksta, nes vanduo išgaruoja jo gaminimo metu, o baltymų tirščiai pašalinami. Patiekalams suteikia blizgesį, kokybišką gelsvą atspalvį, pagerinamos jų maistinės savybės. Tinka dėti į maistą kūdikiams ir vaikams.

Maloniai kviečiu toliau sekti straipsnius, o receptuose rasite “Ghi” sviesto panaudojimo būdus!

Ugnė

Falafeliai.

Nors šis patiekalas yra mėgstamas veganų, manau, kad jis turėtų būti įdomus visiems.

Maistas:2016.2.22

Sojos plovas.

Skoningas ir maistingas patiekalas, tinkantis pietums ir vakarienei.

Maistas:2016.5.4

Siunčiama
  • Irena. 2017.4.17

    Laba diena, Įsigijau ir perskaičiau jūsų knygą.Knyga labai patiko , paliko nenusakomą įspūdį.Jau senai po...

    Viktoras U

    Ačiū už gražius žodžius. Malonu, kad Jums patiko mano knyga.

    Visas atsakymas Daugiau klausimų / atsakymų
  • Almina. 2017.4.10

    LABA DIENA , GERB.VIKTORAI, Perkaičiau Jūsų mokymą.Norisi džiaugtis, pasakoti visiems, mokyti gyventi...

  • Viktoras U. 2017.2.14

    Sveiki visi kas rašo. Iš tikruju gaunu daug laišku, bet pagal savo nuožiura ir etika nevisus aktyvinu, o...

Užduokite man klausimą

Užduoti klausimą Atsakymai